Suntem o companie formata dintr-un grup de firme sub egida Gaminvest ® - prezenta in piata imobiliara si a serviciilor in Oradea si Romania din anul 2007, avand ca viziune un set de credinte bazate pe principii bazate pe incredere, seriozitate si etica profesionala, in stransa legatura cu comunitatea in serviciul careia suntem aici zi de zi, cu loialitate si disonibilitate prioritara pentru cei care au nevoie de serviciile noastre. Echipa noastra este formata si antrenata din punct de vedere profesional, avand acces la informatii actualizate in permanenta, la resurse si intrumente puse la dispozitie de catre companie, care faciliteaza performanetele acestora si le asigura succesul in domeniile lor de activitate: imobiliar, juridic, legislativ, financiar - contabil sau resurse umane - acestea fiind domeniile celor 4 departamente ale grupului de firme Gaminvest.

 

Dezvolta o cariera de succes alaturi de Grupul Gaminvest! In imobiliare poti intra sistemul de afiliere dezvoltat de Agentia imobiliara Gaminvest, alaturi de o echipa de agenti imobiliari de top din Oradea sau alatura-te echipei de contabilitate sau juridic!

 

Descopera oferta noastra de dezvoltarea carierei alaturi de o echipa tanara si pregatita din punct de vedere profesional, in sistemul de lucru Gaminvest, domenii precum juridic, contabil, profesionisti in imobiliare si resurse umane. Oferim training complet pentru fiecare pozitie, un plan de crestere si dezvoltare in cariera, oportunitati de avansare si dezvoltare a unei cariere de succes si satisfacatoare din punct de vedere financiar.

 

 

 

 Posturi disponibile

In momentul de fata avem urmatoarele posturi disponibile:

Ești din București sau Oradea, știi să vinzi, ești energic și îți place să cunoști oameni și oportunități?

Probabil știi deja ce ai de făcut, sigur ai multe idei.

Dar resurse?

Dacă ai ajuns la concluzia ca te-ar ajuta să lucrezi la o companie, cu renume, putere și o mare bază de date, ești pe pagina potrivită.

Aplica acum!

Va propunem o colaborare ca Manager proiect fonduri europene, in mai multe judete din tara! Metoda de colaborare se bazeaza pe sistemul de Franciza. Ce ti se ofera? - Un birou doar al tau, dotat cu cele necesare; - Posibiliatea de a face parte dintr-un un sistem puternic, folosit in toata Romania de catre toti colaboratorii, ce are la baza un know-how dobandit in mii de proiecte scrise. Marketing si Vizibilitate - O vizibilitate sporita pentru a atrage clienti si avea mereu lead-uri calde. Resurse si Platforma - Ai la dispozitie tot suportul necesar pentru ati pune pe picioare Franciza pe tot parcursul colaborarii, cum ar fi scrierea proiectelor in locul tau, atat implementarea acestuia cat si monitorizarea lui. Suport juridic - Setul de drafturi de contracte, documentatie, birotica, si alte sisteme specifice. Rulajul la care te poti astepta lunar, urmarind sistemul nostru, este de minim 100.000 euro lunar, care iti va oferi un profit de minim 10.000 euro lunar. Candidatul ideal: - Persoana cu studii superioare (economice, juridice - de preferat); - Persoana proactiva, responsabila si ambitioasa; - Abilitati excelente de comunicare si putere de convingere; - Cunostinte avansate de utilzare PC si cunoasterea pachetului Microsoft Office; - Permis de conducere cat. B. Contact de luni-vineri, intre orele 09-17 0742.565.886 hr.office@gaminvest.ro

Aplica acum!

O persoana cu abilitati de leader, multitasking, pozitiva si dornica de a performa impreuna cu echipa Gaminvest in domeniul imobiliare.

Se ofera:

Se ofera salariu motivant, bonusuri de performanta, proportinoal cu performanta echipei+ posibilitatea de avansare dupa 6-12 luni, in pozitia de manager.

Atributii:

- Gestionare echipa de 4 agenti imobiliari , distribuire sarcini- Motivarea echipei in scopul atingerii performantelor - Organizarea agendei si monitorizarea activitatii - Verificarea activitatii agentilor - Raportarea activitatii agentilor imobiliari- Activitati de stocare si organizare baza de date- Administrarea ofertelor imobiliare online

Cerinte de baza:

- abilitati de leadership pentru o echipa de 4 - 6 membri- comunicare excelenta, motivatie, deteminare, persuasiune, capacitate de concentrare, eficienta si rapiditate- cunostinte de baza management si organizare companii- operare PC la nivel avansat, Office, si diverse aplicatii si programe- vorbitor de limba engleza fluent.

Aplica acum!

SC Gaminvest Contab SRL angajeaza contabil in Oradea cu experienta in birou de contabilitate

Se cere:
- Operare programul Saga
- Operare avansat PC, pachetele Office, etc
- Detine abilitati de gestionare activitati, capacitate de lucru si rezistenta la stres
- Seriozitate, organizare si disciplina

Se ofera salariu atractiv, mediu de lucru placut, posibilitate de avansare si progres in cariera.

Avantaje de departajare: - limba italiana nivel avansat

Acceptam depunerea CV-urilor prin mesaj (formularul din partea de jos a paginii) sau la adresa de e-mail alexandra@gaminvest.ro

Post liber consultant imobiliar: 1 Zona: Oradea - Bihor

Aplica acum!

Devino broker imobiliar Gaminvest oriunde in Romania și beneficiaza de experienta pe care o avem in tranzactii pe piata imobiliara din Romania.

  • Comision de 50% din încasări, la fiecare tranzactie
  • Vizibilitatea și reputatie in Romania si Europa
  • Acces la portofoliul de clienti Gaminvest
In plus vei beneficia de:- traininguri specializate si autorizate, pentru a deveni un broker de succes

Aplica acum!
Adresa

Adresa e-mail

office@gaminvest.ro

Telefon

+4 0743 982 745

Completeaza formularul si vei fi contactat

Echipa noastra

Suntem aici pentru tine!

Condrea Diana
Agent Imobiliar

Oradea

Ioana
Agent Imobiliar

Oradea

Maria
Agent Imobiliar

Oradea

Oana
Agent Imobiliar

Oradea

Pavel
Agent Imobiliar

Oradea

Razvan
Agent Imobiliar

Oradea

Mirko
General Manager

Oradea

Alexandra
Office manager

Oradea

Petre
Expert Contabil

Oradea

Crina
HR Manager

Oradea

Iolanda
Consilier Juridic

 

Alexandra N
Agent Imobiliar

Oradea

Andreea
Agent Imobiliar

Oradea

Imobiliare

Vanzare apartamente, case, vile, spatii comerciale, terenuri, hale industriale, inchiriere imobile in Oradea, Bihor

Infiintare Firme

Infiintare firma online oriunde in Romania sau prin metoda clasica infiintare firma in Oradea, consultanta si depunere dosar pentru accesare Fonduri Europene

Contabilitate

Birou de contabilitate autorizat C.E.C.C.A.R cu contabili si expert contabil in Oradea si servicii de contabilitate online oriunde in Romania

Recrutare Personal

Gaminvest HR ofera servicii de recrutare, selectie si plasare personal in Romania și străinătate, pentru companii straine sau din Romania

De ce sa alegi Gaminvest?

Iată ce ne recomandă pe piața serviciilor: .

Reputatie excelenta

Gaminvest se bucura de o reputație bună de-alungul anilor și un o rată mare de clienți satisfăcuți.
Peste 13 ani de existență

Peste 13 ani de existenta

Suntem activi pe piață din 2007 iar prezența noastră în comunitate a fost mereu constantă și activă.

Servicii profesionale

Lucrăm cu pachete premium, mergând pe calitatea serviciilor, pentru cerințe exigente și rezultate pe măsură!

Personal instruit și certificat

Începând de la contabili experți si până la agenți imobiliari profesioniști, echipa noastră e certificată și instruită specific pe domeniul de activitate.

Ultimele proprietati adaugate

Urmareste ultimele noutati si alege proprietatea care ti se potriveste

Locuri de munca

Iata care sunt cele mai recente anunturi cu locuri de munca adaugate. Descopera jobul potrivit pentru tine

Ultimele anunturi personal de recrutat

Recruteaza din personalul disponibil

Proprietati în exclusivitate

Mai jos găsiți ofertele imobiliare cu reprezentanță exclusivă Gaminvest.Complexe rezidentiale

Descopera complexele rezidentiale din apropiereOferte populare

Descopera cele mai populare oferte

Noutăți, știri, comunicate

Fii la curent cu noutățile din Piața afacerilor, imobiliare și contabilitate! Abonează-te!Dezvolta o cariera de succes alaturi de Grupul Gaminvest! In imobiliare poti intra sistemul de afiliere dezvoltat de Agentia imobiliara Gaminvest, alaturi de o echipa de agenti imobiliari de top din Oradea sau alatura-te echipei de contabilitate sau juridic!