Politica de confidentialitate

GDPR GAMINVEST

Gaminvest.ro va ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii potrivite. Pentru acest lucru folosim tehnogii precum cookie-urile pe website-ul nostru, cu ajutorul cărora dvs. vedetii anunturi mai relevante.

Modificarea consimtamantului.

Va puteti modifica oricand optiunea printr-o simpla revenire pe site!

Durata pentru care va prelucram datele

Gaminvest va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
Datele vor fi stocate pe o perioada determinata, atat timp cat este valabil din punct de vedere juridic si, in situatia unui litigiu, pe parcursul solutionarii acelui litigiu, precum si in conformitate cu legislatia in vigoare atat timp cat avem obligatia legala de a pastra, date si alte documente legale in evidenta contabila si in arhiva (atunci cand este cazul).

Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare Gaminvest poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina Gaminvest in desfasurarea activitatii prin intermediul Website-ului, ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:
– pentru sectiunea infiintari firme online, contabilitate online
– in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre Gaminvest prin intermediul website-ului;
– pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
– pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
– pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
– atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.
 
Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:
– dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Gaminvest, conform celor descrise in prezentul document;
– dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Gaminvest cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
– dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Gaminvest a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
– dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
– acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
– in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
– in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
– in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
– in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
– datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
Este posibil ca, în urma solicitarii de stergere a datelor Gaminvest sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
– dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care:
– persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
– prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
– operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
– persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
– dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Gaminvest catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
– dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
– in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Gaminvest sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care Gaminvest poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
– in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
– dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact@gaminvest.ro.

Accept Inchide
Imobiliare

Vanzare apartamente, case, vile, spatii comerciale, terenuri, hale industriale, inchiriere imobile in Oradea, Bihor

Infiintare Firme

Infiintare firma online oriunde in Romania sau prin metoda clasica infiintare firma in Oradea, consultanta si depunere dosar pentru accesare Fonduri Europene

Contabilitate

Birou de contabilitate autorizat C.E.C.C.A.R cu contabili si expert contabil in Oradea si servicii de contabilitate online oriunde in Romania

Recrutare Personal

Gaminvest HR ofera servicii de recrutare, selectie si plasare personal in Romania și străinătate, pentru companii straine sau din Romania

De ce sa alegi Gaminvest?

Iată ce ne recomandă pe piața serviciilor: .

Reputatie excelenta

Gaminvest se bucura de o reputație bună de-alungul anilor și un o rată mare de clienți satisfăcuți.
Peste 13 ani de existență

Peste 13 ani de existenta

Suntem activi pe piață din 2007 iar prezența noastră în comunitate a fost mereu constantă și activă.

Servicii profesionale

Lucrăm cu pachete premium, mergând pe calitatea serviciilor, pentru cerințe exigente și rezultate pe măsură!

Personal instruit și certificat

Începând de la contabili experți si până la agenți imobiliari profesioniști, echipa noastră e certificată și instruită specific pe domeniul de activitate.

Ultimele proprietati adaugate

Urmareste ultimele noutati si alege proprietatea care ti se potriveste

Locuri de munca

Iata care sunt cele mai recente anunturi cu locuri de munca adaugate. Descopera jobul potrivit pentru tine

Ultimele anunturi personal de recrutat

Recruteaza din personalul disponibil

Proprietati în exclusivitate

Mai jos găsiți ofertele imobiliare cu reprezentanță exclusivă Gaminvest.



Complexe rezidentiale

Descopera complexele rezidentiale din apropiere



Oferte populare

Descopera cele mai populare oferte

Noutăți, știri, comunicate

Fii la curent cu noutățile din Piața afacerilor, imobiliare și contabilitate! Abonează-te!

Tranzactii cu terenuri agricole - ce sa stim si care sunt tendintele in acest an

2022 este pe departe de a se fi terminat, dar chiar si asa un bilant al lunilor ce s-au scurs din acest an arata ca in materie de terenuri agricole tranzactiile au fost unele record. Astfel, au fost scoase la vanzare 820 de hectare, valoarea totala estimata fiind de 6 milioane de euro. Ce arata datele oficiale Pana acum au fost scoase la vanzare 17 loturi de terenuri agricole plus pasuni, suprafata totala de 30 de hectare. Aceasta dinamica este incurajatoare in conditile in care in ultimii doi ani situatia a fost mai mult amortita. Pe baza datelor de la Ministerul Agriculturii ultimii doi ani au avut doar 9 tranzactii avizate. In mare parte vorbim despre terenuri ce sunt vandute de persoane fizice. Vanzare pe cont propriu sau cu ajutorul agentului? Una din intrebarile existente in mod constant si iata ca povestea se repeta si cand vine vorba de vanzare terenuri agricole: pe cont propriu sau in colaborare cu un agent? Ei bine, raspunsul este evident cel legat de sfatul de a colabora cu un profesionist in domeniu. Este vorba de timp si de bani si nu numai despre cele doua resurse. ● Vindeti in siguranta chiar daca nu sunteti in tara, agentul se poate ocupa de tot, de la listarea terenului pana la finalizarea tranzactiei dorite. ● Nu subevaluati si nici nu supraevaluati terenul. Evident ca este incomparabila experienta unui agent cu cea a vanzatorului, fie persoana fizica sau juridica. Una din situatiile in care pierdeti clienti este tocmai legata de pret. ● Aspecte juridice ce pot fi probleme pentru vanzator sau cumparator. Ca in cazul oricarei tranzactii imobiliare sau privind un teren agricol, partea birocratica poate fi destul de complexa incat sa impuna probleme. Sunt insa gestionate cu succes de agentul cu experienta in domeniu. Cumparati sau vindeti un teren agricol? Detalii care fac diferenta Unde este situat terenul? Ce suprafata are? Sunt primele intrebari relevante pentru cumparator si vanzator. Conteaza de asemenea: ● Calitatea solului - terenurile agricole ar fi bine de verificat ca si consistenta. Un pamant neroditor va insemna costuri suplimentare pentru cumparator. ● Extravilan sau intravilan? ● Regimul atmosferic in zona. In cazul tranzactiilor de terenuri agricole vorbim de interes de a dobandi foloase, de a avea productie. Asadar extrem de important este si regimul atmosferic al zonei. Folosit in scopul cultivarii, terenul in cauza trebuie sa corespunda unor cerinte, care sa diminueze riscul ca rezultatul sa fie unul dezastruos. Chiar daca nu va ramane la mana naturii, conteaza si asta. Ca de fiecare data, va recomandam sa luati legatura cu un agent pentru a fi indrumati corespunzator. Acesta va fi un investigator in prima faza, va acumula toate informatiile necesare - implicit legate de poluare, cat de aglomerata este zona sau ce alte aspecte legate de terenul agricol dorit a fi vandut sau cumparat ce pot face o diferenta de bani, timp si alte resurse. De remarcat de asemenea ca dinamica acestui domeniu va poate da batai de cap, in conditiile in care spre exemplu este propusa o modificare de lege privind tranzaciile cu terenuri arabile din extravilanul localitatilor.



GDPR