Gruppo Gaminvest Romania

Agenzia immobiliare con esperienza, investimenti in Romania, sconstituzione societa, contabilita e consulenza

Gaminvest SRL

 

Compania GAMINVEST srl și-a început activitatea în 2007, în timp ce directorul fondator Giuffrida Antonino Mirko este activ pe piața românească din 2004.

Misiunea noastră este să oferim clienților noștri, atât străini cât și români, toată asistența și sprijinul necesar înainte și în timp ce își extind activitatea din România.

Datorită diferitelor tipuri de clienți pe care i-am avut, am reușit să dezvoltăm o experiență solidă în diferite domenii (investiții imobiliare, externalizare, activități comerciale, marketing, management de proiect, pornire de afaceri, contabilitate, resurse umane, infiintari de firme online, contabilitate online, administrare personal, administrare imobile, etc.). În afară de companii, colaborăm și cu diverse entități care aparțin Consiliului Municipal, cărora le oferim consultanță și servicii.

GAMINVEST oferă un portofoliu complet de servicii și consultanță pentru dezvoltarea afacerii dvs. în Oradea, Bihor, România

GAMINVEST oferă un portofoliu complet de servicii și consultanță pentru dezvoltarea afacerii dvs. în Oradea, judetul Bihor 

Compania noastră, GAMINVEST, situată în Oradea cu sediu si in Bucuresti, a fost fondată pentru a oferi clienților săi, atât companii românești, cât și companii străine care decid să intre pe piața românească, tot sprijinul necesar. Serviciile noastre cuprind, printre altele: consultanță și asistență financiară, juridică și imobiliară, contabilitate, cercetări de piață, intermediere și, de asemenea, consultanță și asistență înainte și în timpul existenței companiei: pornire, externalizare, offshore. 
 

De ce să te bazezi pe o companie de consultanță atunci când faci afaceri în România?

Mulți antreprenori și investitori sunt induși în eroare de aparenta simplitate și comoditate de a deschide o afacere în România și decid să nu caute consultanță și asistență profesională. Unii dintre ei o fac din motive financiare, iar altele, deoarece consideră că nu au nevoie de ajutor extern. Cu toate acestea, după o perioadă scurtă de timp, apar problemele tipice asociate cu a face afaceri în România: asociați de încredere, dificultăți lingvistice, contracte necorespunzătoare sau documente neînregistrate care trebuie refăcute, dificultăți în găsirea resurselor umane calificate, și așa mai departe, sunt doar câteva dintre problemele comune pe care clienții trebuiau să se confrunte singuri înainte de a veni la noi.

Este ușor de înțeles că în lumea afacerilor, ca și în medicină, prevenirea în timp util a unei situații dificile este întotdeauna mai recomandabilă decât rezolvarea ei după ce s-a întâmplat deja, atât din motive financiare, cât și din motive de complexitate.

Oferim clienților noștri soluții, astfel încât să își poată vedea afacerile crescând și se dezvolte

Diferitele noastre servicii se pot adapta cu ușurință nevoilor dvs. particulare, datorită experienței pe care am dobândit-o în timp ce asistam la o întreaga diversitate de clienți: companii naționale și multinaționale, companii private și de stat, investitori naționali și internaționali și antreprenori sau entități care aparțin Consiliului Municipal.

Prin urmare, viziunea noastră este să devenim un punct de referință pentru toate companiile și antreprenorii care decid să dezvolte o afacere puternică în orașul Oradea, județul Bihor, regiunea Transilvania sau orice altă parte a României.

In anul 2020, deschidem sediul Gaminvest Bucuresti , care va oferi aceleasi servicii precum Gaminvest Oradea, intr-un sistem compatibil si adaptat la Capitala Romaniei. Beneficiile oferite de catre Gaminvest Bucuresti, incepand cu luna Septembrie, sunt : Infiintari Firme Bucuresti , Contabilitate Bucuresti , Imobiliare Bucuresti , Vanzari Afaceri Bucuresti , Recrutare si Resurse Umane Bucuresti , Consultanta Bucuresti . 

Nostra squadra

Siamo al tuo servizio!

Agent 3
Agente immobiliare

Oradea

Alexandra
Capo ufficio

Oradea

Alexandra N
Agente immobiliare

Oradea

Andreea
Agente immobiliare

Oradea

Carla Pavel
Agente immobiliare

Oradea

Condrea Diana
Agente immobiliare

Oradea

Crina
Manager delle Risorse Umane

Oradea

Gaminvest R
Agente immobiliare

Oradea

Ioana
Agente immobiliare

Oradea

Iolanda
Consulente legale

 

Mirko
Direttore generale

Oradea

Oana
Agente immobiliare

Oradea

Petre
Esperto contabile

Oradea

Secretariat Gaminvest
Agente immobiliare

Oradea

Agenzia immobiliare con esperienza, investimenti in Romania, sconstituzione societa, contabilita e consulenza