Contact +4 0743 982 745 +4 0745 622 291 +4 0359 481 084 contact@gaminvest.ro


Filtreaza rezultatele:
Oras:
Cod:

Cautare avansata
Despre noi - Gaminvest
Compania GAMINVEST srl și-a început activitatea în 2007, în timp ce directorul fondator Giuffrida Antonino Mirko este activ pe piața românească din 2004. Misiunea noastră este să oferim clienților noștri, atât străini cât și români, toată asistența și sprijinul necesar înainte și în timp ce își extind activitatea din România. Datorită diferitelor tipuri de clienți pe care i-am avut, am reușit să dezvoltăm o experiență solidă în diferite domenii (investiții imobiliare, externalizare, activități comerciale, marketing, management de proiect, pornire de afaceri, contabilitate, resurse umane, infiintari de firme online, contabilitate online, administrare personal, administrare imobile, etc.). În afară de companii, colaborăm și cu diverse entități care aparțin Consiliului Municipal, cărora le oferim consultanță și servicii.GAMINVEST oferă un portofoliu complet de servicii și consultanță pentru dezvoltarea afacerii dvs. în Oradea, Bihor, România

GAMINVEST oferă un portofoliu complet de servicii și consultanță pentru dezvoltarea afacerii dvs. în Oradea, Bihor, România

Compania noastră, GAMINVEST, situată în Oradea, România, a fost fondată pentru a oferi clienților săi, atât companii românești, cât și companii străine care decid să intre pe piața românească, tot sprijinul necesar. Serviciile noastre cuprind, printre altele: consultanță și asistență financiară, juridică și imobiliară, contabilitate, cercetări de piață, intermediere și, de asemenea, consultanță și asistență înainte și în timpul existenței companiei: pornire, externalizare, offshore. Pe scurt, portofoliul nostru de servicii va răspunde tuturor nevoilor dvs., indiferent de stadiul investiției dvs.: de la o idee de afaceri pe care o considerați dezvoltată, la o companie complet funcțională. Peste 9 ani de experiență pe piața românească și dezvoltarea cu succes a peste 25 de investiții de afaceri străine ne recomandă ca fiind cea mai bună în acest domeniu. În acest moment, suntem capabili să oferim servicii complete care să garanteze o investiție sigură și de succes.


De ce să te bazezi pe o companie de consultanță atunci când faci afaceri în România?

Mulți antreprenori și investitori sunt induși în eroare de aparenta simplitate și comoditate de a deschide o afacere în România și decid să nu caute consultanță și asistență profesională. Unii dintre ei o fac din motive financiare, iar altele, deoarece consideră că nu au nevoie de ajutor extern. Cu toate acestea, după o perioadă scurtă de timp, apar problemele tipice asociate cu a face afaceri în România: asociați de încredere, dificultăți lingvistice, contracte necorespunzătoare sau documente neînregistrate care trebuie refăcute, dificultăți în găsirea resurselor umane calificate, și așa mai departe, sunt doar câteva dintre problemele comune pe care clienții trebuiau să se confrunte singuri înainte de a veni la noi.

Este ușor de înțeles că în lumea afacerilor, ca și în medicină, prevenirea în timp util a unei situații dificile este întotdeauna mai recomandabilă decât rezolvarea ei după ce s-a întâmplat deja, atât din motive financiare, cât și din motive de complexitate.

Oferim clienților noștri cele mai bune soluții, astfel încât să își poată vedea afacerile crescând și se dezvolte

Mai simplu spus, misiunea GAMINVEST este de a oferi clienților săi soluții practice și eficiente, ca răspuns la toate nevoile lor și la toate provocările cu care se confruntă în timp ce operează în România. Acest lucru poate fi adesea realizat doar prin asistarea lor în toate fazele investiției: de la pornirea afacerii, prin toate procesele de luare a deciziilor și studiile de fezabilitate, contabilitatea și accesarea creditelor bancare sau a fondurilor structurale ale UE, până când afacerea este bine plasată și funcționează corespunzător pe piața românească.

Diferitele noastre servicii se pot adapta cu ușurință nevoilor dvs. particulare, datorită experienței pe care am dobândit-o în timp ce asistam la o întreaga diversitate de clienți: companii naționale și multinaționale, companii private și de stat, investitori naționali și internaționali și antreprenori sau entități care aparțin Consiliului Municipal.

Prin urmare, viziunea noastră este să devenim un punct de referință pentru toate companiile și antreprenorii care decid să dezvolte o afacere puternică în orașul Oradea, județul Bihor, regiunea Transilvania sau orice altă parte a României.

Aceasta este o listă cuprinzând unele dintre serviciile pe care compania noastră le oferă în România:

Înființarea / Constituirea Societății / Infiintare SRL / PFA

Infiintare SRL sau PFA Online

Idei de afaceri - sigure și fiabile

Contabilitate si Contabilitate Online

Startup de afaceri

Resurse Umane, Recrutari, HR

Credite bancare și fonduri structurale ale UE

Investiții imobiliare - consultanță și asistență

Consiliere și asistență juridică

Dezvoltarea proiectelor
bratari barbati bratari pietre semipretioaseOferte exclusiveOferte recente


Reclame