Contact Oradea +4 0743 982 745 +4 0745 622 291 +4 0359 481 084 Bucuresti +4 0743 241 624Tip oferta:     Vanzare       Inchirieri


Cod:

Cuvant cheie:
Imobiliare Oradea si Bucuresti, agentie Imobiliara - Gaminvest

Imobiliare Oradea și București

Tranzacții imobiliare în România

Agentie imobiliara in Oradea si București

Agenția Imobiliara Gaminvest, prezenta și în București, a fost fondată în Oradea, județul Bihor. Atat pe plan local cat si național este una dintre cele mai active agentii imobiliare,  bucurandu-se de un real succes in cei peste 13 ani de experienta imobiliară, bazate pe o excelenta vizibilitate, un numar important de tranzactii inchise, ce au la baza accesul si reputatia agentiei pe piata investitiilor din Europa si Romania, si experienta agentilor si brokerilor imobiliari care reprezinta agentia Gaminvest.De ce sa apelezi la Gaminvest Imobiliare Oradea & Bucuresti pentru a vinde sau inchiria? 

1. Pentru a beneficia de o buna vizibilitate a ofertei tale, pentru care realizam campanii de promovare personalizate, si pe care o recomandam si o prezentam clientilor de nișă, interesati de tipul dvs. de proprietate. 

2. Pentru a putea obtine un pret corect al prorprietatii tale.

3. Pentru a beneficia de asistenta in negociere si etapele de vanzare-cumparare, inchiriere etc, si alte aspecte legal-juridice importante. 


De ce sa apelezi la noi pentru a inchiria sau cumpara o proprietate? 

1. Pentru ca dispunem de un portofoliu stabil si activ de oferte imobiliare. 

2. Pentru ca va asistam in negociere, inchiriere, vanzare-cumparare, un ajutor indispensabil intr-o tranzactie imobiliară. 

3. Pentru ca raspundem promt solicitarilor, si gasim solutii pentru cererile dvs. in timp util. 

Detii o proprietate imobiliara pe care doresti sa o vinzi sau sa o inchiriezi?

Cauti o proprietate imobiliara in vederea cumpararii sau inchirierii acesteia?


Reprezentare exclusiva imobiliare Oradea si Bucuresti

Agentia Gaminvest imobiliare ofera reprezentare exclusiva si intermedieri imobiliare  - Cumparari / vanzari / inchirieri de imobile

case, vile,  apartamente, garsoniere, terenuri industriale, terenuri agricole, hale, depozite, magazine, cladiri, spatii birouri, spatii comerciale (bar, restaurant, hotel, pensiune, cluburi de noapte, etc.), afaceri de vanzare - tranzactii imobiliare prin agentia imobiliara Gaminvest 

Pentru a consulta portofoliul de oferte, ce includ anunturi imobiliare din Oradea, Bucuresti și din toată Romania, accesează sectiunile:

Mecanismul colaborării:

Opțiunea de Reprezentanta Exclusivă – ofera posibilitatea vanzarii imobilului de catre agentie cu mai multe avantaje.

Promovarea pe piata a imobilului dumneavoastra va fi prioritizata atat in ceea ce priveste organizarea si tehnicile de vanzare, cat si investitiile si resursele puse la dispozitie din partea agentiei.

Interesul dumneavoastra din pozitia de client urmareste vanzarea imobilului intr-un timp cat mai scurt, la un pret rezonabil, care sa reflecte intru totul valoarea sa. Fiecare posibil moment in care imobilul intarzaie sa fie vandut ar insemna o pierdere atat pentru client cat si pentru agentie. Motivele care pot intarzaia vanzarea au multiple cauze, si depind strans de factori precum: costul prea mare, cumparatori selectati necorespunzator, prezentarea deficitara, nestudierea pietei, etc.

De aceea, un astfel de acord de exclusivitate, ofera clientului certitudinea si garantia realizarii unei bune promovari, specializate pe nisa de clienti potentiali, unde sansele de reusita se apropie de 100%, fara alte riscuri profesionale.În prezent activăm pe tot teritoriul României, în următoarele puncte: 
Oradea (Bihor) – sediu principal , București (Ilfov), Arad (Județul Arad), Brașov (județul Brasov), Timișoara (Județul Timiș), Cluj-Napoca (județul Cluj), Iași (județul Iași), Focsani (județul Vrancea) – reprezentanță exclusivă


Oferte de vanzare imobiliare in Romania


Oferte de inchiriere imobiliare in Romania

Oferte exclusiveOferte recente


Reclame