Kapcsolat Oradea +4 0743 982 745 +4 0745 622 291 +4 0359 481 084 Bucuresti +4 0743 241 624
Ceg alapitas - Gaminvest

Cégalíptás – Gaminvest Nagyvárad – Oradea Cégalapítás Nagyváradon, Bihar megyébe, Romaniaba , est Bukarest Romania

Mint jól tudjuk egy kereskedelmi társaság alapítása Nagyváradon kulcsfontosságú lépést jelent az üzlet fejlesztésében. Igy azon hibák amelyek a nem megfelelő előkészültség eredményei a cég alapításának a dokumentációját illetően a jövöbe nehézségekhez vezethetnek vagy pénzügyi veszteséghez. A mi szolgáltatásainkhoz fordulva, amelett hogy idöt és pénzt takarit meg bizonyssága lesz arról, hogy a megfelelő megoldást választotta jogi és adózási szempontból.

Az adott pillanatban Romániába 5 típusú társaságok lehet alapítani (a 31/90 törvény szerint): Közkereseti Társaság (Kkt.), Betéti Társaság (Bt.), Részvénytársaság (Rt.), Korlátolt Felelősségű Társaság (Kft.). A legtöbb befektető által legkedveltebb forma a Kft. A következő jellemzői miat:a megszabot tőke a társak által a társaság igényeinek megfelelően, a törvényé által minimálisan megszabott plafonon belül 200 Ron értékben; ÁFA-mentesség (35 000 euroig évente); egy egyetlen részvényes lehetősége; a vállalat menedzsmente lehetöleg egyszerü, igy a kiadasok alacsonyabbak.

Az ügyfeleinknek ezen társaság választását javasoljuk és rendelkezésükre bocsájtsuk a következő alternatívákat: egy Kft. alapításavagy egy nem aktiv Kft. megvásárlása. Alapítunk ugy egyéni vállalkozásokat mint családi vállakozásokat.

Csomagunk az uj cég alapításhoz Nagyváradon – Oradea Bihar megyében a következöket tartalmazzák:

A cég alapító okiratainak kidolgozása;

A szabályzat kidolgozása;

Cégnév foglalás;

Az adminisztrácios nyilatkozatok kidolgozása;

A dokumentumok hitelesítése;

A kért dokumentumok elökészítése és a helyiség igazolványának a kiadása amely a cég székhelyét biztositja;

Azon iratok kidolgozása amelyek a cég székhelyének a tulajdonára vonatkoznak (azon esetben ha ön nemrendelkezik egy lefoglalt cég székhelyel a cégünk segithet e megtalálásában );

A tőke betéte a banka;

A dokumentumok benyujtása a cégjegyzékhez;

Képviselet a Nagyváradi, Bihari cégjegyzék által kinevezett bíró elöt, hogy megkapja bejegyzési okiratot;

A bejegyzési okiratfelvétele;

A társaság bejegyzése az ÁFA céljából A létesítő okirat szerinti székhely megváltoztatása

  Program a létesités ösztönzéséreés a mikro – vállalkozások fejlesztésére a fiatal vállalkozok álatal Nagyváradon

 ÚJ: Tanácsadást kínálunk és kidolgozuk az egész szükséges iratotamely szükséges ahoz, hogy ön részt vehessen azon a programon amely a mikro – vállalkozások fejlesztését ösztönzia fiatal vállalkozok által.

Oferte exclusiveLegújabb ajánlatok


Annonces