Kapcsolat +4 0743 982 745 +4 0745 622 291 +4 0359 481 084 contact@gaminvest.ro


:
Varos:
Kod:

Reszletes kereses
Rolunk - Gaminvest

Rólunk – Gaminvest Nagyvárad – Oradea - Romania

A GAMINVEST srl 2007 lett alapítva, a cég alapítojaés menedzsere Giuffrida Antonino Mirko jelen van a románia piacon már a 2004-es év eleje ota. A cég ügyfelei közé sorolhatok ugy román válalkozók mint külföldi vállalkozók, melyek többsége olasz. A cég tipológiájának és az ügyfelek változatoságának köszönhetően, GAMINVEST szilárd tapasztalatokat gyűjtött különböző tevékenységi ágakban (ingatlan befektetések, elöállitások, kereskedelmi tevékenységek, marketing, projektek menedzsmentje stb). A cégeken és a magán személyeken kivül cégünk együtt működik a NagyváradiVárosház különböző szerveivel, amelyeknek tanácsadást és különböző szolgáltatásokat kiná.

Egy teljeskörü tanácsadási csomag és szolgáltatások az ön bizniszének a fejlesztéséhez Nagyváradon, Bihar megyében

A GAMINVEST S.R.L. társaság mely székhelye Nagyváradon (Oradea)van , Bihar megyében , azért volt alapítva hogy az ügyfeleinek ugy fizikai személyeknek mint cégeknekakár Romániábol vagy külföldröl segitséget nyujtson abban a pillanatban mikor eldöntik, hogy belépnek a nagyváradi piacra. A szolgáltatások amelyeket kinálunka következöket tartalmazzák: tanácsadás és pénzügyi támogatás , adókönyvelöség, adminisztrácio a start-uphoz, cégalapítás, banki és europaihitel tanácsadás, ingatlanügynökségi szolgáltatások és sok más. Röviden mondva a mi szolgáltatáscsomagunk az ön igényeinek a kielégitését szolgáljaattól függetlenül, hogy az ön befektetése milyen szakaszba van: lehet , hogy önek egy üzleti elképzelése van amelyet megszeretne valósitani vagy rendelkezik már egy müködö képes céggel. Ajánljuk magunkat több mint 8 éves tapasztalat által a romániai piacon, jelenleg lehetöségünk van hogy önek egy teljes körü szolgáltatás csomagotkináljunk az ön befektetése fejlesztése céljára.

Hogy miért forduljon ön egy tanácsadási céghez abban a pillanatban mikkor eldönti hogy,egybizniszt szeretne nyitni ?

Sok vállakozó ésbefektetőugy dönt, hogy nyit egy üzletet vagy megvalósit egy befektetést saját erőből, anélkül, hogyszaktanácsadohoz forduljon. Egyesek igy cselekednek anyagi okok miatt mások meg azért mert képesnek érzik magukat hogy létre hozzák üzletüket anélkül hogy külső segitséget igényeljenek. Általába rövid idön belül megjelenek az első problémák amelyek az üzlet nyitására jelemzöek: nem bejelentett dokumentumok vagy amelyeket ujra kell csinálni, nem jol megkötött szerzödések, nehézségek a megfelelő képzet személyzet megtalálásába, problémák az adóhatóságnál és igy tovább. Ezek csak egy kisebb része azon problémáknak amelyekbe a segitségünket szokták igényelni. Ezen problémák megoldása az elsö szakaszban kölcségesebb mind ezek megelözése. Magától érthető, hogy az üzleti életben ugyan ugy mint az orvostudományban, az idöbeli jelenés megelözése az előnyben részesített megoldás. A GAMINVES által kinált szolgáltatások változatosak és hamar alkalmazkodnak az ügyfeleink igényeihez függetlenül attól, hogy melyek ezek: segitünk nemzeti és multinacionális vállalatoknak, nemzeties nemzetközi befektetőknek és fizikai személyeknek. Cégünk elképzelése, hogy egy vonatkozási pontá váljunk, ugy a befektetök részére amelyek elhatározzák hogy egy szilárd bizniszt alapitanak Nagyváradon, Bihar megyébe, mint azon vállalatok számára melyek már müködnek a piacon.

Az általunk kínált szolgáltatások listája:

  • Cégalapítás
  • StartUp üzlet
  • Hiteli- és banki tanácsadás és európai finanszírozás
  • Tanácsadás és befektetési szolgáltatások, ingatlanok Nagyvárad Bihar megye Románia
  • Tanácsadás és jogi segítségnyújtás
  • Tanácsadás és könyvelösi adótanácsadás
  • Fejlesztési projektek
  • Tanácsadás és különböző szolgáltatások

 
bratari barbati bratari pietre semipretioaseOferte exclusiveLegújabb ajánlatok


Annonces