Kapcsolat +4 0743 982 745 +4 0745 622 291 +4 0359 481 084 contact@gaminvest.roAjanlat tipus:     Eladas       Berbe adas


Kod:

Kulcsszo:
Ingatlanugynokseg , tanacsadas es szolgaltatasok - Gaminvest

Ingatlanügynökség Nagyvárad, tanácsadás és szolgáltatások – Gaminvest Nagyvárad Bihar is Bucharest megye, Romania 

Ingatlanügynökség Nagyvárad – Ingatlanok Nagyvárad, real estate : tanácsadás és ingatlan befektetési szolgáltatások Bihar megye, Románia

Az ön tulajdonában áll egy ingatlan melyet szeretne eladni vagy bérbe adni? Vagy keres egy ingatlan a vásárlás vagy bérlés céljából ? A GAMINVEST ingatlanügynökség , amely Nagyvárad központi részén található az ön rendelkezésére áll azért, hogy önek tanácsadást és támogatást nyujtsonminden szakaszban melyet a tulajdon eladása, vásárlása vagy a bérlése igényel.

A szolgáltatások melyeket az ingatlanügynökség nyujt Nagyváradon Bihar megyében - Ingatlanok Nagyvárad - Vásárlás eladás bérlés ingatlan bérlés: házak, villák, lakások, garzonok, ipari területek, gazdasági területek, termek, raktárok, magazinok, épületek, irodai terek, üzlethelységek (bár, vendéglö, hotel, panzió, éjszakai klub és igy tovább), eladó vállalkozások, melyek az ingatlanügynökség keretén belül lesznek megvalósitva Nagyváradon.

 Az ingatlanügynökségünk által, a következő szolgáltatásokat kínáljuk:

  • Tanácsadás ingatlan-beruházásoknál Nagyváradon, Bihar megyében, Romániában;
  • Tanácsadás és a szükséges dokumentációk elkészítése az ön hitelének megszerzése érdekében a lakás vásárláshoz az Elsö Ház program által vagy más típusú hitel megszerzése által, valamint ahoz hogy önek sikerüljön megvalósitania az ingatlan befektetést Nagyváradon;
  • Az ingatlan projekt fejlesztése Nagyváradon, Bihar megyében, Romániába;
  • Segitség ahoz, hogy ön részt vehesen a nyilvános ingatlan árveréseken amelyeket Nagyváradon szerveznek, Bihar megyében Romániába;
  • Az ingatlan szolgáltatások melyeket az ügyfeleinknek kínálunk az ügynökségünk keretén belül Nagyváradon, Bihar megyében de más ingatlanokkal is foglalkozzunk Bihar megyén kivül egész Románia szerte;

Ahoz hogy ön megtekinthese a mi szolgáltatásaink listáját Nagyváradon, Bihar megyében vagy Romániában kérjük, hogy forduljon a mi web oldalunkhoz www.gaminvest.ro és itt katintson az “Ingatlan kínálatok - bérlések” és “Ingatlan kínálatok – eladások”-ra a menü pontba. Ezek az ingatlan ajánlatok képekkel és videokkal vannak elátva.

A kizárólagos képviselet lehetősége az ingatlan eladásánál általunk önt sok elönybe részesitheti !

Az ön ingatlana eladásra van szánva és szeretné a piacon reklámozni a legkedvezöbb körülmények közt.

Az ön célja a következő: az ingatlana legyen eladva egy ésszerű áron az értékének megfelelöen rövid idön belül. Minden pillanat melyben az ön ingatlana eladatlan maradegy veszteséget jelent. Egy ingatlan eladása nem egy egyszerű eljárás. Ha nem veszi figyelembe az ön ingatlan eladásának minden paraméterét nehézségekbe ütközhet. Az érdekelt vásárlonak több érdeklödési pontja van és ez jogos. A saját pénzéröl van szó amelyet elfog költeni, az álmai megvalósitása érdekében. Az ügyfél megközelitése sok tapasztalatot követel és sok idöt igényel az ingatlan bemutatása is. Mint az ingatlan tulajdonosa aki el szertné adni tulajdonát már a kezdetöl ön egy hátrányos helyzetben áll. Egy másik gyakori jelenség a találkozó létrehozásánál az amikkor egy olyan személyel találjuk szembe magunkat aki csak tanulmányozza a piacot anélkül hogy eredményhez jussunk. Hiába elvesztett idö anélkül, hogy ön eredményhez jutna. Egy tulajdonos akinek sok más felelösége is van mennyi idöt tud rászáni az ingatlana eladására ?.

Egyetlen lehetőség létezik : az ingatlan eladását a szakemberekre kell bizni. Gaminvest egy jol szervezett Ingatlanügynökség jol felkészült ingatlanbrókerekkel. A Gaminvest ingatlanügynökség jol képzett az eladás céljára megrobáljamegérteni minden egyes lehetséges vásárlo igényeit és probál megoldásokat keresni számukra. Ezáltal az ügyfél megnyugodhat és bizalmat nyer igy figyelmesebbé válik és elfogadhatóban gondolkozik.

 Az ingatlanbrókerek segitségével Gaminvest biztositja az ön megfelelő képviseletét az ügyfelek elöt, hiszen minden eladás megköveteli az ön ingatlanának a megfelelő bemutatását, profeszionizmusra van szükség ahoz, hogy a bizalmas kapcsolatot létrehozhasunk.

Az ön ingatlana minden lehetséges modon be lesz mutatva még reklámok által is: a mi weboldalunkon promováljuk a www.gaminvest.ro-n képekkel és videokkal – ennek az oldalnak több mint 10.000 látogatoja van honaponta akikre ugy tekinthetünk mint lehetséges vásárlokra. A hirdetések promováljuk reklámok által az ujságokba, folyoiratokba, szorolapokon, reklám felületeken stb. és akár egy nagy plakátal az ingatlanon ha ön ezt igy ohajtja.

A Gaminvest ingatlaniroda tanácsadója együtt müködik más ingatlanirodák ügynökeivel, igy nem lesz kizárva egyetlen lehetséges ügyfél sem és ön biztos lehet abban hogy a rendelkezésére áll egy megbizható szakember az eladás irányitására és intézésére.


Oferte exclusiveLegújabb ajánlatok


Annonces