Vila de lux de exceptie, in Oradea, Bihor, Romania

0 €
Mirko Giuffrida
General Manager +4 0743 982 745 WhatsApp mirko.giuffrida@gaminvest.ro

Detalii anunt
Localizare: Romania - Bihor - Oradea
COD Anunt: V1377
Pret: 0 €
Vizualizari: 4395
Suprafata construita: 360.00 MP

Detalii suplimentare

Numar camere: 7
Bai: 4

Descriere

Vila | Conac de vanzare in Oradea, Bihor, Romania. Avem deosebita placere sa aducem spre dumneavoastra aceasta superba vila, scoasa la vanzare anul acesta.

Casa este de departe una dintre cele mai frumoase din Romania, finisajele si decoratiunile sale ridicandu-se la rang de arta. Stilul arhitectual autentic medieval imbinat cu elemente clasice, descriu cu discretie o atmosfera calda, naturala, in care luxul domneste fara a stanjeni vizitatorii, dar care deserveste cu loialitate locuitorii sai, prin complexitatea utilitatilor si mobilierului concepute pentru a crea un maxim de confort fiecarui membru al familiei.

Casa este sustinuta de un plan autofunctional perfect, gandit pana la ultimele detalii, fiind sustenabil un timp nelimitat din punct de vedere functional. Constructia casei in sine si finisarea a durat aproape 5 ani. Casa este construita din caramida Poroterm, izolata cu polistiren de 10 cm, ignifugat, cu densitatea de 100, si detine un zid de sustinere ca si protectie(in fata) care indeplineste si un rol decorativ.

Confortul termic al casei este asigurat de un sistem performant de incalzire, suedez, cu pompe de caldura, mentinand in pereti si pardoseala o temperatura constanta in permanenta. Terenul pe care este amplasata vila masoara 1250 mp, iar amprenta casei aflata spre mijlocul terenului, masoara 250 mp. Planul casei este constituit pe 3 nivele, demisol, parter si etaj. Suprafata construita este de 600 mp iar suprafata utila 360 mp.

Spatiul si lejeritatea incaperilor a fost unul dintre obiectivele urmarite, astfel ca regasim in casa camere mari, cu ferestre generoase, usi inalte construite din lemn masiv de calitate superioara, dormitoare cu dressing, baie si balcoane prorprii. Intrarea este descrisa de o usa inalta impozanta, se deschide apoi larg livingul, bucataria, sala de mese, birou cu semineu, dressing si baie.

Urcand la etaj se gasesc cele doua dormitoare, pozitionate diametral, fiecare cu baie, dressing si balcon proprii. La demisol se regasesc camera tehnica, camera utilitara si un dormitor cu baie si dus. Privelistea incantatoare da senzatia ca te afli in alt loc, in orice caz in mijlocul naturii, casa fiind inconjurata de vegetatie, dar aflata totusi la 7 minute de centrul orasului.


Anunturi din aceeasi categorie

Comision 0
Vila de lux de vanzare, Santandrei, Oradea, Bihor
Santandrei   Cod V2648
Pret: 299.900 €
 • Camere6
 • Bai5
 • MP392.00
Vila de lux de vanzare, Sanmartin, Bihor
Sanmartin   Cod V2744
Pret: 320.000 €
 • Camere4
 • Bai2
 • MP310.00
Comision 0
Casa noua cu piscina de vanzare in Oncea, Oradea
ORADEA   Cod V2651
Pret: 378.000 €
 • Camere5
 • Bai4
 • MP260.00
Vila exclusivista cu panorama de vanzare, Oradea, Bihor
Oradea   Cod V2556A
Pret: 395.000 €
 • Camere6
 • Bai4
 • MP318.00
Vandut Comision 0
Vila de lux de vanzare, Oradea, Bihor
Oradea   Cod V2556
Pret: 460.000 €
 • Camere8
 • BaiMai mult de 5
 • MP417.00
Vandut Comision 0
De vanzare vila de lux centrala, Oradea, Bihor, Romania
Oradea   Cod V0928
Pret: 240.000 €
 • Camere6
 • Bai2
 • MP230.00
Imobiliare

In prezent agenția imobiliară activează în atat in Oradea cat si in capitala, în București.

Infiintare Firme

Departamentul Business Start up Gaminvest prestează servicii de înființare firmă, în Oradea, Bihor si Bucuresti

Contabilitate

Transmite totul spre noi si iti tinem contabilitatea de la distanta, oriunde ai fi.

Recrutare Personal

Gaminvest HR ofera servicii de recrutare si plasare personal in Romania și străinătate

De ce sa alegi Gaminvest?

Iată ce ne recomandă pe piața serviciilor: .

Reputatie excelenta

Gaminvest se bucura de o reputație bună de-alungul anilor și un o rată mare de clienți satisfăcuți.
Peste 13 ani de existență

Peste 13 ani de existenta

Suntem activi pe piață din 2007 iar prezența noastră în comunitate a fost mereu constantă și activă.

Servicii profesionale

Lucrăm cu pachete premium, mergând pe calitatea serviciilor, pentru cerințe exigente și rezultate pe măsură!

Personal instruit și certificat

Începând de la contabili experți si până la agenți imobiliari profesioniști, echipa noastră e certificată și instruită specific pe domeniul de activitate.

Ultimele proprietati adaugate

Urmareste ultimele noutati si alege proprietatea care ti se potriveste

Locuri de munca

Ultimele anunturi adaugate

Ultimele anunturi personal de recrutat

Recruteaza din personalul disponibil

Proprietati în exclusivitate

Mai jos găsiți ofertele imobiliare cu reprezentanță exclusivă Gaminvest.Complexe rezidentiale

Descopera complexele rezidentiale din apropiereOferte populare

Descopera cele mai populare oferte

Noutăți, știri, comunicate

Fii la curent cu noutățile din Piața afacerilor, imobiliare și contabilitate! Abonează-te!Avem deosebita placere sa aducem spre dumneavoastra aceasta superba vila, scoasa la vanzare anul acesta. Casa este de departe una dintre cele mai frumoase din Romania, finisajele si decoratiunile sale ridicandu-se la rang de arta. Stilul arhitectual autentic medieval imbinat cu elemente clasice, descriu cu discretie o atmosfera calda, naturala, in care luxul domneste fara a stanjeni vizitatorii, dar care deserveste cu loialitate locuitorii sai, prin complexitatea utilitatilor si mobilierului concepute pentru a crea un maxim de confort fiecarui membru al familiei. Casa este sustinuta de un plan autofunctional perfect, gandit pana la ultimele detalii, fiind sustenabil un timp nelimitat din punct de vedere functional. Constructia casei in sine si finisarea a durat aproape 5 ani. Casa este construita din caramida Poroterm, izolata cu polistiren de 10cm, ignifugat, cu densitatea de 100, si detine un zid de sustinere ca si protectie(in fata) care îndeplinește și un rol decorativ. Confortul termic al casei este asigurat de un sistem performant de incalzire, suedez, cu pompe de caldura, mentinand in pereti si pardoseala o temperatura constanta in permanenta. Terenul pe care este amplasata vila masoara 1250 mp, iar amprenta casei aflata spre mijlocul terenului, masoara 250 mp. Planul casei este constituit pe 3 nivele, demisol, parter si etaj. Suprafata construita este de 600 mp iar suprafata utila 360 mp. Spatiul si lejeritatea incaperilor a fost unul dintre obiectivele urmarite, astfel ca regasim in casa camere mari, cu ferestre generoase, usi inalte construite din lemn masiv de calitate superioara, dormitoare cu dressing, baie si balcoane prorprii. Intrarea este descrisa de o usa inalta impozanta, se deschide apoi larg livingul, bucataria, sala de mese, birou cu semineu, dressing si baie. Urcand la etaj se gasesc cele doua dormitoare, pozitionate diametral, fiecare cu baie, dressing si balcon proprii. La demisol se regasesc camera tehnica, camera utilitara si un dormitor cu baie si dus. Privelistea incantatoare da senzatia ca te afli in alt loc, in orice caz in mijlocul naturii, casa fiind inconjurata de vegetatie, dar aflata totusi la 7 minute de centrul orasului.Suna acum Trimite mesaj