Imobil excepțional de inchiriat, central, în zona Sucevei, Oradea

5.800 €

Detalii anunt
Localizare: - Bihor - Oradea
COD Anunt: A1992
Pret: 5.800 €
Vizualizari: 824
Suprafata utila 540.00 MP


Descriere
Gaminvest are plăcerea să vă prezinte o proprietate imobiliară excepțională situată central, în zona strazii Evreilor Deportati. Este disponibilă imediat și oferă oportunități nelimitate pentru investitori și antreprenori.

Cu un teren generos de 913 metri pătrați, această proprietate este ideală pentru cei ce doresc să dezvolte o afacere sau să investească în imobiliare. Proprietatea include o construcție impresionantă care se întinde pe mai multe niveluri, oferind un spațiu generos și versatil pentru diverse întrebuințări.

Clădirea are la parter o suprafață construită de 296,32 metri pătrați și o suprafață utilă de 209,46 metri pătrați. Etajul, însumând 276,10 metri pătrați construiți și 196,96 metri pătrați utili, oferă un spațiu generos pentru desfășurarea activităților comerciale sau pentru amenajarea unor birouri elegante. Mansarda, cu un potențial neexploatat de modificare, completează arhitectura clădirii.

Un element important al acestei proprietăți este subsolul, care oferă nu mai puțin de 139,56 metri pătrați construiți și 70 de metri pătrați utili. Acest spațiu poate fi utilizat pentru depozitare sau poate fi adaptat pentru a oferi un spațiu suplimentar necesar pentru activități tehnice sau administrative.

Accesul în incintă este facilitat de o poartă cu telecomandă, asigurând astfel securitatea și confortul utilizatorilor. Curtea este betonată, iar spațiile de parcare oferă o soluție practică pentru a satisface cerințele de parcare ale viitorilor utilizatori ai proprietății.

Încălzirea centrală pe gaz asigură un mediu confortabil în orice anotimp, oferind eficiență energetică și un nivel ridicat de confort.

Această clădire versatilă este compartimentată în birouri și apartamente, oferind astfel o flexibilitate considerabilă. Spațiul de prezentare permite vizitatorilor să descopere potențialul excepțional pe care această proprietate îl oferă.

Datorită versatilității sale, această proprietate este pregătită pentru a susține diverse activități comerciale. De la birouri elegante la spații pentru aparthoteluri sau clinici, această clădire adaptabilă poate fi adaptată pentru a satisface nevoile diverse ale viitorilor proprietari sau investitori.

Cu toate aceste caracteristici impresionante, această proprietate este într-adevăr un loc deosebit pentru a investi și pentru a dezvolta o afacere durabilă și de succes.

Pretabila pentru birouri, aparthoteluri și clinici, această proprietate de excepție este fiabila și oferă un potențial uriaș pentru dezvoltare și profitabilitate pe termen lung.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o vizionare a acestei proprietăți.

Gaminvest este aici pentru a vă oferi suportul necesar în demersul dumneavoastră de investiție și vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare și asistență juridică specializată din biroul companiei.

Proprietate reprezintă o oportunitate unică și suntem nerăbdători să vă povestim mai multe despre ea și despre modul în care vă poate aduce beneficii semnificative în viitor.

Preț de inchiriere intreaga cladire 5800 euro + TVA, iar dacă se dorește doar partea de birouri (cca 300mp) - 12 euro / mp.

Anunturi din aceeasi categorie

Imobiliare

Vanzare apartamente, case, vile, spatii comerciale, terenuri, hale industriale, inchiriere imobile in Oradea, Bihor

Infiintare Firme

Infiintare firma online oriunde in Romania sau prin metoda clasica infiintare firma in Oradea, consultanta si depunere dosar pentru accesare Fonduri Europene

Contabilitate

Birou de contabilitate autorizat C.E.C.C.A.R cu contabili si expert contabil in Oradea si servicii de contabilitate online oriunde in Romania

Recrutare Personal

Gaminvest HR ofera servicii de recrutare, selectie si plasare personal in Romania și străinătate, pentru companii straine sau din Romania

De ce sa alegi Gaminvest?

Iată ce ne recomandă pe piața serviciilor: .

Reputatie excelenta

Gaminvest se bucura de o reputație bună de-alungul anilor și un o rată mare de clienți satisfăcuți.
Peste 13 ani de existență

Peste 13 ani de existenta

Suntem activi pe piață din 2007 iar prezența noastră în comunitate a fost mereu constantă și activă.

Servicii profesionale

Lucrăm cu pachete premium, mergând pe calitatea serviciilor, pentru cerințe exigente și rezultate pe măsură!

Personal instruit și certificat

Începând de la contabili experți si până la agenți imobiliari profesioniști, echipa noastră e certificată și instruită specific pe domeniul de activitate.

Ultimele proprietati adaugate

Urmareste ultimele noutati si alege proprietatea care ti se potriveste

Locuri de munca

Iata care sunt cele mai recente anunturi cu locuri de munca adaugate. Descopera jobul potrivit pentru tine

Ultimele anunturi personal de recrutat

Recruteaza din personalul disponibil

Proprietati în exclusivitate

Mai jos găsiți ofertele imobiliare cu reprezentanță exclusivă Gaminvest.Complexe rezidentiale

Descopera complexele rezidentiale din apropiereOferte populare

Descopera cele mai populare oferte

Noutăți, știri, comunicate

Fii la curent cu noutățile din Piața afacerilor, imobiliare și contabilitate! Abonează-te!Suna acum Trimite mesaj