Contact +4 0743 982 745 +4 0745 622 291 +4 0359 481 084 contact@gaminvest.ro
Proiecte de dezvoltare - Gaminvest

Dezvoltare de proiecte fotovoltaice sau eoliene

 

                Sursele de energie regenerabilă reprezintă o oportunitate concretă de dezvoltare durabilă.

          Pentru a stimula adoptarea de surse regenerabile pentru producerea energiei atât Uniunea Europeană cât şi celelalte state au adoptat măsuri financiare de susţinere puternică şi incisivă.

          În Romania, ponderea consumului de energie obţinută din surse regenerabile a fost, în 2008, de 10,3% şi se angajează în a realiza până în 2020 obiectivul de 20% surse regenrabile, 20% economisire a energiei şi 20% reducerea emisiilor de CO2.

          România a fost una dintre primele ţări care a transpus în legislaţia naţională Directiva 2001/77/CE.  

          Piaţa română a energiei, cu creşterea ei exponenţială şi interesul tot mai mare generat de către investitori, dobândeşte un rol principal în contextul European si in adoptarea de proiecte fotovoltaice cat si eoliene.

          Societatea noastra are competenţe şi cunoştinţe pentru a ghida investitorii in căutarea de oportunităţi interesante, concrete şi fiabile în timp.

          Noi oferim un serviciu global pentru investiţiile în sectorul energiei fotovoltaice sau eoliene, însoţindu-vă în toate fazele de dezvoltare ale operaţiunii şi propunându-vă soluţii optime de înaltă valoare.

          In Romania ne ocupam cu identificarea celor mai bune locații pentru instalaţii, mijloace de proiectare, utilaje de constructii, dar și cu management-ul proiectelor  de sisteme solare si eoliene de mari dimensiuni.

          Pentru clientii nostrii ne ocupam atat de gasirea unor proiecte fotovoltaice sau eoliene atragatoare, cat si de vanzarea acestora.

          Dorim sa prezentam un serviciu complet care sa satisfaca atat clientii care vor sa vanda astfel de proiecte cat si pe aceia care doresc sa cumpere sau pe aceia care doresc sa execute un astfel de proiect.

          Astfel oferim cea mai bună expertiză disponibilă astăzi pe piaţă, prin intermediul experților cu abilităţi tehnice deosebite și experiență internațională, având la activ producerea a sute de MWp.

          Mulţumită colaborării cu parteneri de afaceri calificaţi, compania noastră este în măsură să ofere servicii excelente pentru clienţii săi, răspunzând chiar şi celor mai diversificate nevoi.

           Le propunem clienţilor noştri cele mai bune soluţii în baza raportului calitate/preţ, protejând investitorii împotriva alegerilor nepotrivite.

          În România legea 220/2008 prevede un sistem de promovare a producerii energiei din surse regenerabile de energie pentru o perioadă de 15 ani.          Operatorul de transport şi sistem emite lunar certificate verzi producătorilor, pentru cantitatea de energie electrică produsă din surse regenerabile de energie şi livrată furnizorilor şi/sau consumatorilor finali.         Producătorii de energie din surse regenerabile beneficiază de un număr de certificate verzi pentru energia electrică produsă şi livrată.

          Numărul de certificate verzi primite depinde de tipul de sursă regenerabilă.

          Pentru energia electrică produsă prin intermediul energiei solare se eliberează 6 certificate verzi pentru fiecare MWh.

          Certificatele verzi emise de operatorul de transport şi sistem au o durată de valabilitate de 16 luni. Valoarea de piaţă a certificatului verde este de circa 57€ (maximum permis prin lege).

 bratari barbati bratari pietre semipretioaseOferte recente


Reclame