Contact +4 0743 982 745 +4 0745 622 291 +4 0359 481 084 contact@gaminvest.ro


Filtreaza rezultatele:
Oras:
Cod:

Cautare avansata
Despre noi - Gaminvest

Societatea Gaminvest SRL a fost  înființată în 2007, fondatorul său, Giuffrida Antonino Mirko, fiind deja cu multi ani in  urma implicat pe piața din Romania, in domenii de productie si servicii. Astfel, avand contacte importante si o experienta vasta cu clienti din Europa, vine in intampinarea investitorilor straini din Europa, care doresc sa investeasca in Romania, prin infiintarea societatii Gaminvest, care presteaza servicii complete, incepand de la infiintare firma, documentatie, start-up, consultanta fiscal si contabilitate, inclusiv servicii imobiliare si consultanta pe tot parcursul colaborarii.

Succesul afacerii de-a lungul timpului, s-a datorat si tranzactiilor imobiliare locale (Oradea, Bihor) si nationale (Romania), care au ca obiectiv intermedierea ofertelor imobiliare.


Asadar, în momentul de fata societatea Gaminvest activeaza in 3 mari domenii:

-sectortul imobiliare – investitii si tranzactii imobiliare in Romania,

-contabilitate fiscala (firma de contabilitate),

- înființări firme, consultață juridică și orientare (start-up afacere)

Avand sediul in Oradea, judetul Bihor, Gaminvest furnizeaza servicii imobiliare clientilor sai, atat persoane fizice, cat si companii romane si straine, care se decid sa intre pe piata romanească în diverse județe /orașe din Romania, în care ne desfașurăm activitatea, precum: Timis, Arad, Cluj, Constanta, Iasi, Bucuresti, etc.

De ce sa apelezi la serviciile Gaminvest, in momentul deschiderii unei afaceri?

Multi antreprenori si investitori decid sa deschida o afacere sau sa realizeze o investitie, pe cont propriu, fara a beneficia de consultanta profesionala. Unii o fac din ratiuni financiare, altii deoarece se considera capabili sa isi puna afacerea pe picioare fara a beneficia de un sprijin extern. Deseori insa, la scurt timp, apar probleme specifice asociate de obicei deschiderii unei afaceri: documente neinregistrate sau care trebuie refacute, contracte nefunctionale, dificultati in gasirea de personal calificat, probleme cu fiscul etc.

Acestea sunt doar cateva din problemele asupra carora ni se cere consultanta. Desigur insa, solutiile propuse pentru remedierea si solvarea acestora sunt mai costisitoare decat prevenirea lor in prima faza. E de la sine inteles ca in afaceri, ca si in medicina, prevenirea din timp a aparitiei unei situatii dificile e de preferat solutionarii acesteia, o data aparute.

Societatea Gaminvest funcționează de mai bine de 10 ani pe un sistem occidental nou la baza în Romania, însa care a fost ulterior bine integrat pe piața romanească, fiind adoptat de companiile din Romania în ultimii ani tot mai mult.

Acest sistem se referă la universalitatea serviciilor, pe care o societate prestatoare le oferă în mod complex, cu alte cuvinte, clientului i se oferă tot ce are nevoie pentru a activa atât ca societate cât și ca persoană fizică.  Acest tip de domeniu este unul dintre favoritele sistemului European de marketing.

 Gaminvest se numără printre primele prestatoare din Oradea de acest fel, și a reușit să aducă clienților săi atât satisfacția calității, cât mai ales a necesității. Fie că vorbim despre investitori străini, români, despre firme noi sau persoane fizice, Gaminvest este societatea care poate oferi servicii complete precum:

  • Infiintare firma
  • StartUp Afacere
  • Consultanta credite bancare si finantari europene
  • Consultanta si servicii de investitii , imobiliare Oradea Bihor Romania
  • Consultanta si asistenta legal-juridica
  •  Consultanta si servicii de contabilitate fiscala
  •  Proiecte de dezvoltare
  •  Consultanta si servicii diverse


Oferte recente


Reclame